Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Ευχαριστίες προέδρου προς Δήμο Άργους Ορεστικού και Ελληνική Αστυνομία

 Η σφοδρή χιονόπτωση και οι πολικές θερμοκρασίες έφεραν και στην κοινότητα μας πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Η οργανωμένη και αποτελεσματική κινητοποίηση των υπηρεσιών του δήμου υπό την εποπτεία του δημάρχου Πάνου Κεπαπτσόγλου και τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου, Στέργιου Φιλιάδη είχε ως αποτέλεσμα το άνοιγμα του οδικού δικτύου στην κοινότητα μας.

Τα συνεργεία του Δήμου Άργους Ορεστικού ήταν επί ποδός για δύο μερόνυχτα μέχρι να ανοίξουν τους δρόμους από τα χιόνια.

Για τους παραπάνω λόγους αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Δήμαρχο Πάνο Κεπαπτσόγλου, στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Στέργιο Φιλιάδη και σ’ όλο το προσωπικό που κατά την περίοδο της κακοκαιρίας συμμετείχε στον αποχιονισμό με αποτέλεσμα το άνοιγμα του οδικού δικτύου στην κοινότητα μας. Η ομαλή διέλευση των συγχωριανών μου στο Καστανόφυτο και στο Άνω Περιβόλι είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν τρόφιμα και φάρμακα στους ηλικιωμένους που ζούνε μόνιμα στα χωριά.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αστυνομικούς υπάλληλους του Τμήματος Άργους Ορεστικού και την κινητή Αστυνομική Μονάδα της Αστυνομικής Δ/νσης Καστοριάς. Η παρουσία τους, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τις τελευταίες μέρες, αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας των συγχωριανών μου.  


Κυριακή μεσημέρι


Κυριακή βράδυ

Δευτέρα μεσημέρι το οδικό δίκτυο ήταν ανοιχτό και ασφαλές για τους οδηγούς