Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Άργος Ορεστικό: Παιδική παράσταση θεάτρου σκιών



Τα κλαπατσίμπαλα σας προσκαλούν στην παιδική παράσταση θεάτρου σκιών “του πανιού τα παραμύθια”. Την Κυριακή 16/11 στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης Άργους Ορεστικού. Δυο αγαπημένα μας παραμύθια, “η κοκκινοσκουφίτσα” και “τα τρία γουρουνάκια”, αλλιώς.

Καλός…κακός… δύο λέξεις που τις λέμε μάλλον με ευκολία!! Μήπως βιαζόμαστε να πούμε αυτές τις λέξεις; Μήπως μερικές φορές βιαζόμαστε να κρίνουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα;

Ο Χαρίλαος ένας σούπερ λύκος, η κυρία Νίτσα με την εγγονή της και τρία αδερφάκια, τα τρία γουρουνάκια συμβιώνουν σε ένα δάσος μαγικό και με τις περιπέτειές τους μας ταξιδεύουν σε μια ιστορία μάλλον διαφορετική!

Διασκευή παραμυθιών: Κλαπατσίμπαλα

Συμμετέχουν: Μαρία Θεοδώρου, Γεωργία Τούφα (κουκλοπαίκτες) Μένη Κόκκινου (αφήγηση) την μουσική της παράστασης έγραψαν οι: Αντώνης Νίτης και Αλεξάνδρα Ντάσιου.

Ώρα έναρξης 18.00.
Τηλ. επικ. για κρατήσεις θέσεων 6974125252.

Όλοι οι χωριανοί με την παρουσία τους την Κυριακή 16/11/2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης Άργους Ορεστικού πρέπει να υποστηρίξουν την Παιδική παράσταση θεάτρου σκιών καθώς σε αυτή συμμετέχει η συγχωριανή μας Μαρία Θεοδώρου.