Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Εκλεκτός Γάμος

Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 έγινε ο Γάμος, του Γιώργου Παπάζογλου και της εκλεκτής της καρδιάς του Ευαγγελίας  Σημάδη.Το μυστήριο τελέσθηκε στον ανθοστόλιστο Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης, στην Έδεσσα και τον παρακολούθησαν πλήθος κόσμου. Παρόντες ήταν χωριανοί, φίλοι και συγγενείς των δύο οικογενειών.
 Κουμπάροι των νεόνυμφων ήταν οι Μάριος Τζελίνης & Άννα Αργυρίου.Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι και οι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση, με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και ποτά, στο οικογενειακό κέντρο ¨ΠΑΝΘΕΩΝ¨ στο Λουτράκι.Με τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν το πρώτο τους χορό, καταχειροκροτούμενοι από τους προσκεκλημένους.
Με δημοτικούς χορούς, πέρασε η βραδιά ευχάριστα για όλους.Στους κουμπάρους των νεόνυμφων τους ευχόμαστε να είναι πάντα άξιοι.

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένοι και να έχουν μία δημιουργική ζωή.

Στους γονείς του γαμπρού, Αργύριο και Μαρία Παπάζογλου και στους γονείς της νύφης Πέτρου και Μαρίας Σημάδη, να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν εγγονάκι.