Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Κατασκευή νέων δεξαμενών ύδρευσης σε 8 οικισμούς του Δήμου Άργους Ορεστικού

 


Η σύμβαση για την κατασκευή νέων δεξαμενών ύδρευσης σε οκτώ οικισμούς του Δήμου Άργους Ορεστικού υπογράφτηκε σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Πάνου Κεπαπτσόγλου και του αναδόχου του έργου. Ανέρχεται στο ποσό των 503.225 € και περιλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών δεξαμενών ύδρευσης στο Μελάνθιο, τον Βράχο, το Ζευγοστάσιο, το Άνω Περιβόλι, το Καστανόφυτο, τον Άγιο Ηλία, τον Σπήλιο και το Νόστιμο.


Αποτελεί ένα από τα τέσσερα υποέργα της πράξης «Έργα βελτίωσης ύδρευσης και ΑΠΕ Δήμου Άργους Ορεστικού» συνολικού προϋπολογισμού 2.400.000 € περίπου. Τα υπόλοιπα είναι:


·         η κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου tracker 300 kw στην Κοινότητα Αμπελοκήπων που βρίσκεται σε διαδικασία υπογραφής σύμβασης


·         η κατασκευή νέων δεξαμενών ύδρευσης στην πόλη του Άργους Ορεστικού, επίσης σε διαδικασία υπογραφής σύμβασης και


·         η προμήθεια φίλτρων ενεργού άνθρακα και κατάλληλων οικίσκων για τη στέγασή τους. Το υποέργο αυτό βρίσκεται σε στάδιο επαναδημοπράτησης και περιλαμβάνει και την τοποθέτηση συστημάτων τηλεμετρίας και αυτοματισμού.