Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Η Καστοριανή συγγραφέας Ανδρομάχη Κάρτζου πλέον στις Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ!

 Η Ανδρομάχη Κάρτζου ξεκινά συνεργασία με τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη και για αρχή κυκλοφορεί σύντομα ο “Βωμός των πέντε βουνών”, το πρώτο βιβλίο της σειράς “Δίδυμες Φλόγες”.Η Καστοριανή συγγραφέας αναφέρει: “Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την νέα μου συνεργασία με τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη, στον οποίο οφείλω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ που πίστεψε σε εμένα και αγκάλιασε με σεβασμό το βιβλίο μου “Βωμός των πέντε βουνών”!

Το ταξίδι σύντομα ξεκινά…”
Το σκοτάδι θα προσπαθεί πάντα να σβήσει το φως. Το φως θα προσπαθεί πάντα να καταστείλει το σκοτάδι.

Στον κόσµο που βρέθηκε η Άνια η κοινωνία είναι χωρισµένη σε πολλές φράξιες. Η καθεµιά από αυτές µάχεται

για την εξουσία. Έρχεται µια χρονική στιγµή που η Άνια θα πρέπει να αποφασίσει µεταξύ σωστού και λάθους. Η αγάπη γι’ αυτή είναι µια προκαθορισµένη, εξαιρετικά επικίνδυνη ασθένεια και πρέπει να πολεµήσει για να την κερδίσει. Η αγάπη, που στροβιλίζει τον κόσµο της, της δείχνει πράγµατα που δεν έχει ξαναδεί ποτέ, κάνει τα πάντα πιο φωτεινά και πιο εκπληκτικά από ό,τι νόµιζε πως θα µπορούσαν να είναι. Η Άνια, που ζούσε µια ανάλαφρη ζωή, χάνεται ξαφνικά στη διάρκεια του χορού της αποφοίτησης σε έναν κόσµο άλλο. Μια σκιά µε κίτρινα µάτια από το παρελθόν της, το οποίο έως τότε αγνοούσε, την παρακολουθεί. Θα την αρπάξει και θα τη µεταφέρει σε µια άλλη πραγµατικότητα.

Τι θα συµβεί τώρα που πρέπει να ζήσει σε έναν δυστοπικό κόσµο, γεµάτο σκοτάδι; Τι γίνεται αν αυτό το σύµπαν

είναι το ίδιο, αλλά όχι ακριβώς ισοδύναµο µε το δικό µας; Τι γίνεται αν είναι παράνοµο να αισθανθεί κάτι; Τι γίνεται αν η αγάπη θεωρείται θνητή αµαρτία; Και τώρα, που περπατά στην άκρη του φωτός και κάνει τα πρώτα βήµατα στο σκοτάδι του αγνώστου, πρέπει να πιστέψει ότι θα συµβεί ένα από τα δύο: ή θα πολεµήσει ή θα υποκύψει.

πηγή: FOUIT