Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

3ο Φεστιβάλ Φανταστικής λογοτεχνίας (Fantasmagoria 2019)





Η τριλογία Δίδυμες Φλόγες - Twin Flames 🔥θα βρίσκεται και φέτος στο 3ο φεστιβάλ Fantasmagoria, που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 6 και 7 Απριλίου, με το βιβλίο "Ο Χαμένος Ναός των Ανέμων" να ολοκληρώνει την ιστορία!

Την Κυριακή 7 Απριλίου, ώρα 13:00 θα γίνει η παρουσίαση από τις εκδόσεις iWrite & την συγγραφέα K. W. ANDRI στην αίθουσα ¨ΝΕΡΟΥ¨ στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.



 Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι αξιόλογοι συγγραφείς Μαρία Μουστοπούλου (Διάδοχοι) και Αλέξης Ζησιμόπουλος (Σκοτεινά Βήματα)!

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

  
Ένα από τα έπη της λογοτεχνίας του φανταστικού, που αγαπήθηκε όσο λίγα και συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους αλλιώτικους κάθε αναγνώστη.

«Περιπέτεια, δοκιμασίες, διδάγματα, αντοχές, πίστη, δικαιοσύνη και η αγάπη που οδηγεί τα πάντα.»

Η Άνια στέφεται βασίλισσα. Θα καταφέρει να σταθεί αντάξια του στέμματος και να εκπληρώσει το πεπρωμένο της; Θα την ακολουθήσουν πιστοί σύντροφοι; Ποιός θα την προστατέψει και ποιός θα την προδώσει;

Άλλη μια σπουδαία ιστορία αρχετύπων της λογοτεχνίας του φανταστικού, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που παντρεύει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και μας χαρίζει μια δυνατή αναγνωστική εμπειρία.


Τα βιβλία ταξιδεύουν τον αναγνώστη σε έναν παράλληλο κόσμο, σε έναν κόσμο που η μυθολογία συνυπάρχει αρμονικά με την πραγματικότητα, η φαντασία «εισχωρεί» ανεμπόδιστα στη λογική ροή του μύθου γύρω από μία αέναη πάλη του φωτός με το σκοτάδι.