Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ K.W.ANDRI «Ο χαμένος ναός των Ανέμων»



Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε  στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού - Καστοριάς η εκδήλωση  παρουσίασης  του νέου βιβλίου της K.W.Andri «Ο χαμένος ναός των Ανέμων».



Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση παρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα φαντασίας της K.W.Andri «Ο χαμένος ναός των Ανέμων» από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨ (εκδόσεις iWrite).

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος επί των Πολιτιστικών του Δήμου Άργους Ορεστικού κ. Στέργιος Φιλιάδης, η βουλευτής του ν. Καστοριάς της Ν.Δ. κ. Μαρία Αντωνίου και ακολούθησαν η Αλεξία Μασμανίδου (εκπαιδευτικός), ο Αλέξανδρος Μακρίδης (εκπαιδευτικός), η Δέσποινα Σπυροπούλου (εκπαιδευτικός) και τέλος η συγγραφέας K.W.Andri.

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, την Δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Ορεστικού για την όμορφη συνεργασία και φιλοξενία, τις εκλεκτές προσωπικότητες, τους παρουσιαστές του βιβλίου της και τέλος, συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του νέου της βιβλίου.