Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Σφοδρές χιονοπτώσεις έπληξαν την κοινότητα Καστανοφύτου

Σφοδρές χιονοπτώσεις έπληξαν τις τελευταίες ημέρες την κοινότητα Καστανοφύτου, όπου χιόνιζε πυκνά όλη την εβδομάδα.

Το χιόνι έφτασε περίπου στο ένα μέτρο στα χωριά Περιβόλι και Καστανόφυτο.

Μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες εργάστηκαν πυρετωδώς προκειμένου να μείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο.


Η σφοδρή κακοκαιρία είχε προκαλέσει ζημιές στα δίκτυα ηλεκτροδότησης, τηλεπικοινωνίες και υδροδότησης, τα οποία αποκαταστάθηκαν μετά από εντατικές προσπάθειες των συνεργείων του Δήμου, του ΔΕΔΔΗΕ, της πυροσβεστικής, και του ΟΤΕ.

Ευχαριστίες προέδρου κοινότητας Καστανοφύτου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Πάνο Κεπαπτσόγλου, τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας Βαγγέλη Βασιλειάδη, τους χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου Άργους Ορεστικού, της Περιφερειακής ενότητας Καστοριάς και το προσωπικό υποστήριξης που εργάστηκε για πολλές συνεχόμενες ημέρες.

Τη Διεύθυνση και τα  συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ Καστοριάς, της Πυροσβεστικής και της COSMOTE για την εξαντλητική και πολύωρη προσπάθεια, υπό αντίξοες συνθήκες, να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Ιδιαιτέρως όμως θέλω να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μου οι οποίοι συνεργάστηκαν και βοήθησαν τα συνεργεία που βρέθηκαν στα χωριά τους.

Ήταν ένα σοβαρό φαινόμενο που, όλοι μαζί, το αντιμετωπίσαμε κατά τον καλύτερο τρόπο.

θα παρακαλούσα τους συγχωριανούς μου με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί να επισκεφτούν τα σπίτια τους στο Καστανόφυτο και να ελέγξουν τους σωλήνες ύδρευσης για τυχόν βλάβες καθώς παρατηρείτε μείωση της στάθμης του νερού στην δεξαμενή ύδρευσης.