Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση “Ο Αρχοντοχωριάτης” του Μολιέρου από τη θεατρική ομάδα του Γ.Ε.Λ. Άργους Ορεστικού
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση “Ο Αρχοντοχωριάτης”  στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού, από τη θεατρική ομάδα του Γ.Ε.Λ. Άργους Ορεστικού.

Η εξαιρετική παράσταση κέρδισε από την αρχή το ζεστό χειροκρότημα του κοινού που κατέκλυσε το Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, χάρισε άφθονο γέλιο και εντυπωσίασε με την καλλιτεχνική της αρτιότητα.

Οι συμπολίτες μας, αριθμός που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και υπερέβη ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις των συντελεστών, γέμισαν ασφυκτικά το πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την περίφημη κωμωδία του Μολιέρου “Ο Αρχοντοχωριάτης”.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση ερμήνευσαν με ιδιαίτερη ωριμότητα τους ρόλους τους και κατάφεραν να κάνουν τους θεατές να γελάσουν, να προβληματιστούν, ακόμη και να δακρύσουν προκαλώντας θερμό χειροκρότημα στο τέλος του έργου.
Διανομή:
Ιορδάνης: Συμεωνίδης Στάθης
Κυρία Ιορδάνη: Δημητρίου Άννα
Νικολέτα: Τζιγκούλη Στέλλα
Λουκίλλη, Μουσικός: Μπίζιου Φανή
Υπηρέτρια Β’, Τραγουδίστρια: Κυρκώτσογλου Σοφία
Δασκάλα Μουσικής: Αυγερινού Εύα
Δασκάλα Χορού: Κωστοπούλου Εμμανουηλία
Δασκάλα Ξιφασκίας: Παππά Πόπη
Δάσκαλος Φιλοσοφίας: Κατσαούνης Βασίλης
Κλεόντης: Βασιλειάδης Ζήσης
Κοβιέλος: Σερέγκος Γιώργος
Κόμης Δοράντης, Μουσικός: Ζενελάκ Αλεξάνδρα
Κόμης (φίλος κόμη Δοράντη): Σεμερτζίδου Χριστίνα
Μαρκησία, Χορεύτρια: Νάκου Δήμητρα
Θεατρίνα (ντυμένη Τούρκος), Μουσικός: Μπαλιάκα Ειρήνη