Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Εντυπωσιακή η συμμετοχή στους 3ους Κολυμβητικούς Αγώνες Βράχου


Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στον 3ο Αγώνα Κολύμβησης «Λίμνη Βράχου» που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιουνίου 2013, με τον καιρό να είναι σύμμαχος της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλε για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Γόνων Βράχου προκειμένου να εξασφαλίσει την αρτιότητα της διοργάνωσης.
Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, την τεχνητή λίμνη Βράχου που βρίσκεται σε υψόμετρο 950 μέτρων στο βουνό Όντρια, 130 κολυμβητές (από διάφορες περιοχές της χώρας αλλά και του εξωτερικού) διένυσαν μια απόσταση 1.750 μέτρων κατά μήκος της λίμνης, αποσπώντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων για την προσπάθειά τους.
Την πρώτη θέση κατέκτησε ο 16χρονος Σταύρος Ντάλας (19:35) από την Αθήνα, τη δεύτερη θέση ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης (20:25) από τη Δράμα, την τρίτη θέση ο Στέλιος Δρόσος (20:26) από την Θεσσαλονίκη, την τέταρτη θέση ο Παναγιώτης Μπαντουβάνης (20:29) από την Αθήνα και την πέμπτη θέση ο Κωνσταντίνος Λέτσος (20:40) από την Αθήνα.
Ιδιαίτερη χροιά στην εκδήλωση προσέδωσαν οι παράλληλες εκδηλώσεις και συγκεκριμένα η ορεινή ποδηλατροδρομία με διαδρομές μέτριας και μεγάλης δυσκολίας αλλά και η πεζοπορία που πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια έμπειρων ορειβατών στο βουνό Όντρια, ενώ πριν την εκκίνηση του αγώνα πραγματοποιήθηκε επίδειξη τεχνικής κολύμβησης με μονοπέδιλο από τον Όμιλο Καλαμαριάς με τη συμμετοχή αθλητών/τριων που κατέχουν παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις.
Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Δήμου Άργους Ορεστικού, του Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών Ν. Καστοριάς και του Συλλόγου Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης..