Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ "ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ"


Σάββατο 15 Ιουνίου 2013
• Το βράδυ του Σαββάτου, 15 Ιουνίου 2013, στην πλατεία του χωριού Βράχος, θα πραγματοποιηθεί υποδοχή των αθλητών/τριών που θα συμμετέχουν στον κολυμβητικό αγώνα.
• Σε όσους αθλητές/τριες ή και φίλους/ες αρέσει η άμεση επαφή με τη φύση και επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στην ύπαιθρο, μπορούν να κατασκηνώσουν σε προκαθορισμένα σημεία στο χωριό ή στη λίμνη Βράχου.
Κυριακή 16 Ιουνίου 2013
•  Το πρωί της Κυριακής, θα ξεκινήσει ομάδα πεζοπόρων την περιήγησή της  στο βουνό Όντρια, στους πρόποδες του οποίου είναι χτισμένος ο Βράχος και θα καταλήξει στο φράγμα της λίμνης Βράχου, για την παρακολούθηση των κολυμβητικών αγώνων. Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία του χωριού στις 08:00 και με τη βοήθεια έμπειρων ορειβατών από την Καστοριά μπορούν να επιλέξουν διαδρομές εύκολης ή μέτριας δυσκολίας.
•  Οι φίλοι/ες του ποδηλάτου, μπορούν να ανακαλύψουν διαδρομές μέτριας και μεγάλης δυσκολίας στην περιοχή γύρω από τη λίμνη, με τη βοήθεια έμπειρων οδηγών-ποδηλατών. Οι διαδρομές είναι χωμάτινες και θα χρειαστεί απαραίτητος εξοπλισμός (ποδήλατο βουνού, κράνος, γάντια). Παράλληλα, θα υπάρξει η δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων στο χώρο του φράγματος (κατάστημα «ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ»: σταθερό 24670 23834 κινητό 694491255).  Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί στη γέφυρα του φράγματος στις 09:00, όπου και θα καταλήξουν στις 11:30 για την παρακολούθηση των αγώνων.
• Μετά το τέλος των αγώνων και των παράλληλων δραστηριοτήτων, στο μικρό καφενεδάκι του χωριού, αθλητές/τριες και φίλοι/ες μπορούν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν το …. τσιπουράκι τους.