Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Η γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων στο Άργος Ορεστικό


Πλημμύρισε από κόσμο η κεντρική πλατεία της πόλης στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Πλημμύρισε χθες από κόσμο η κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού για την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου που σηματοδοτήθηκε με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Με το έναυσμα του Δημάρχου Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου για την αντίστροφη μέτρηση, το μεγαλοπρεπές δέντρο φωταγωγήθηκε με εκατοντάδες λαμπιόνα, προσδίδοντας στην πόλη τη γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή των παιδιών όλων των ηλικιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και με ιδιαίτερη ανυπομονησία στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις κάρτες που έφτιαξαν μόνοι τους, μεταδίδοντας παντού τα δικά τους τρυφερά μηνύματα.

Το εορταστικό κλίμα συμπληρώθηκε από τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό του Άργους Ορεστικού, ενώ ξεχωριστό άρωμα στην εκδήλωση προσέδωσαν οι χορωδίες των συλλόγων «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» και «ΚΥΖΙΚΟΣ» που, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου, έψαλλαν τα κάλαντα.


Ο Δήμος Άργους Ορεστικού και η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης ευχαριστεί μαθητές και γονείς που, για ακόμη μια φορά, απέδειξαν εμπράκτως την κοινωνική τους ευαισθησία, προσφέροντας παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αναμένεται να χαρίσουν χαμόγελα σε παιδιά που τα χρειάζονται περισσότερο.