Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛ.Γ.Α.



ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛ.Γ.Α.

«ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΑΣΟΛΙΩΝ-ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ
 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑΣ, ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ, ΚΑΣΤΑΝΟΦΥΤΟΥ, ΜΕΛΑΝΘΙΟΥ, ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΚΚΩΜΑΤΩΝ

 ΑΠΟ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ 09-09-2016»

Καλούνται οι παραγωγοί :

1) της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και της Τοπικής Κοινότητας Λακκωμάτων των οποίων οι καλλιέργειες φασολιών και κηπευτικών,

2) της Τοπικής Κοινότητας Διαλεκτού, των οποίων οι καλλιέργειες φασολιών και πεπονιών, και

3) των Τοπικών Κοινοτήτων Αμμουδάρας, Σπηλαίων, Καστανοφύτου, και Μελανθίου των οποίων η καλλιέργεια φασολιώνυπέστησαν ζημιά από την βροχόπτωση, την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2016, να προσέρχονται στον Ανταποκριτή ΕΛ.Γ.Α. της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και των Τοπικών Κοινοτήτων Αμμουδάρας και Διαλεκτού, κ. Ανδρέα Δόσα, και στην Ανταποκρίτρια ΕΛ.Γ.Α. των Τοπικών Κοινοτήτων Σπηλαίων, Καστανοφύτου, Μελανθίου και Λακκωμάτων, κα Όλγα Ζήση, προκειμένου να υποβάλλουν τις σχετικές δηλώσεις ζημιάς.

Οι δηλώσεις ζημιάς αφορούν τις ανωτέρω καλλιέργειες της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και των Τοπικών Κοινοτήτων Αμμουδάρας, Διαλεκτού, Σπηλαίων, Καστανοφύτου, Μελανθίου και Λακκωμάτων, από το συγκεκριμένο ζημιογόνο αίτιο.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων ζημιάς είναι η Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 (23-09-2016).

Οι παραγωγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά :

  1) Ολοκληρωμένο 2016 (στο οποίο να έχουν δηλωθεί τα αγροτεμάχια των ζημιωθέντων καλλιεργειών),

    2)     Ταυτότητα,

    3)     Βιβλιάριο τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στον Ανταποκριτή ΕΛ.Γ.Α. της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και των Τοπικών Κοινοτήτων Αμμουδάρας και Διαλεκτού, κ. Ανδρέα Δόσα (τηλ. 2467351327), και στην Ανταποκρίτρια ΕΛ.Γ.Α. των Τοπικών Κοινοτήτων Σπηλαίων, Μελανθίου, Καστανοφύτου και Λακκωμάτων, κα Όλγα Ζήση (τηλ. 2467351319).