Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστίες της K.W.ANDRI (Ανδρομάχης Κάρτζου)

Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για τη τιμή που μου κάνατε να παρουσιάσετε το βιβλίο μου. Αν και ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την κυρία Δέσποινα Σπυροπούλου και κύριο Αθανάσιο Κάκο, καθώς η ομιλία τους ήταν κάτι παραπάνω από απλές λέξεις στη σωστή σειρά. Ήταν αγάπη, στήριξη, έμπνευση, δύναμη. Σας είχα πλήρη εμπιστοσύνη και μου την ανταποδώσατε με το παραπάνω. Είναι κάτι που εκτιμώ, σέβομαι και θυμάμαι!


Ο κύριος Κάκος παρουσίασε με αξιοπρέπεια και σεβασμό την ιστορία του βιβλίου Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών, αλλά και τι κρύβεται πίσω από αυτή. Η περίληψη γραμμένη από τον ίδιο μας οδήγησε στον Παράλληλο Κόσμο, που η μυθολογία και η καθημερινότητα συνυπάρχουν, όμως και σε όλα τα μηνύματα που θέλω να περάσω, με το πιο δυνατό: «Μη φοβάσαι να είσαι καλός». Ευχαριστώ για την υπέροχη ομιλία σας, αλλά και για τη συμπαράστασή ενός παλιού μου και αγαπημένου καθηγητή.


Κυρία Σπυροπούλου, η ομιλία σας δεν ήταν παρουσίαση… ήταν ένα ταξίδι. Ένα πανέμορφο ταξίδι σε παρελθόν, παρόν και μέλλον, γεμάτο συναισθήματα και εικόνες. Η κάθε σας λέξη με άγγιξε, γι’ αυτό παρόλο που προσπάθησα να συγκρατήσω να δάκρυά μου, τελικά δε τα κατάφερα. Όσα είπατε ήταν ένα κομμάτι του εαυτού μου, των συναισθημάτων μου και του τρόπου σκέψης μου. Και το μοιραστήκατε με σεβασμό και αγάπη. Ευχαριστώ για την απίστευτη κατανόηση, για τη βοήθεια αλλά και για τη συγκίνηση που μας κάνατε να αισθανθούμε όλοι.



Κύριε Artur Balli,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που, στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου, με τιμήσατε τόσο με τη παρουσία σας όσο και με τον υπέροχο λόγο σας. Κλείδωσα τη συμβουλή σας στο μυαλό μου αλλά και στη καρδιά μου. Θα τη θυμάμαι και θα την εφαρμόσω. Σας ευχαριστώ και για το υπέροχο δώρο που μου κάνατε. Τιμή και χαρά μου να διαβάσω το βιβλίο σας! 

Με πολύ σεβασμό και ευγνωμοσύνη,
             K. W. Andri. 

Mr. Artur Balli,

I would like to thank you for honouring me at my very first book presentation, with your presence but also for your wonderful speech. I locked your advice in both mind and heart. I will always remember and follow it. Thank for the incredible gift you gave me. It is going to be a honour and pleasure to read your book!

With much respect and gratitude,
          K. W. Andri.