Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

“Μύρισαν” Χριστούγεννα στο Άργος Ορεστικό



“Μύρισαν” Χριστούγεννα στο Άργος Ορεστικό
Πρωτοφανής η συμμετοχή του κόσμου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου


Με μια πρωτοφανή συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε χθες το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου.
Μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, παρακίνησε τον κόσμο να μετρήσει αντίστροφα για την φωταγώγηση του δέντρου, η οποία συνοδεύτηκε από χειροκροτήματα και βεγγαλικά που κατέστησαν ακόμη πιο όμορφη και ζεστή τη βραδιά.
Για ακόμη μια φορά την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Δήμου έφτιαξαν τα δικά τους ξεχωριστά στολίδια και τα τοποθέτησαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, χαρίζοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Η Φιλαρμονική του Δήμου, τα παιδιά των σχολείων της πόλης και οι χορωδίες των Συλλόγων «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» και «Η ΚΥΖΙΚΟΣ» φρόντισαν οι παρευρισκόμενοι να απολαύσουν μια γιορτή γεμάτη μουσική και κάλαντα, ενώ τα πρόσωπα όλων έλαμψαν όταν τα παιδικά χορευτικά της «Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού», του Λ.Ο. «ΑΡΓΕΣΤΑΙ», του Συλλόγου «ΡΟΔΑΝΗ» αλλά και οι μαθητές των σχολείων “παρέδωσαν” μαθήματα χορού, ξεσηκώνοντας τους πάντες υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας «Χαλκινομανία».

 Ο Δήμος Άργους Ορεστικού και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της χθεσινής εκδήλωσης.