Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ως Εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Καστανοφύτου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια όλους όσους βοήθησαν να έχει επιτυχή έκβαση η 28η καστανογιορτή που διοργανώθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στο γραφικό Καστανόφυτο.

Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω:

α. Την Μαρία Αντωνίου (Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Καστοριάς. Η επίσκεψη αυτή καθώς και άλλες προγενέστερες της ιδίας, αξιολογούνται από τους χωριανούς μας θετικότατες και υποδηλώνει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον και μία διαφορετική προσέγγιση που έχει για σειρά θεμάτων που αφορούν τα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας, με την επιτόπια παρουσία της.

β. Τον Φιλώτα Ταλίδη (θεματικός αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής συνοχής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας) ως εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

γ. Τον Δημήτρη Σαββόπουλο (Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς) για την οικονομική στήριξη στον πολιτιστικό σύλλογο και το ενδιαφέρον που έχει για σειρά θεμάτων που αφορούν τα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας, με την επιτόπια παρουσία του.

δ. Tον Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου (Δήμαρχο Άργους Ορεστικού), για την πολύτιμη βοήθεια του ανά πάσα στιγμή προς το χωριό μας παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο νέος Δήμος. (Διατέθηκε χορτοκοπτικό για την κοπή του χόρτου στον αύλειο χώρο του σχολείου, προσωπικό καθαριότητας το οποίο και καθάρισε τους δρόμους του χωριού από τα χόρτα και τα φύλλα, ηλεκτρολόγο για την συντήρηση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων όπου έγινε η εκδήλωση και τέλος την οικονομική βοήθεια για την αγορά των προσκλήσεων και αφισών.

ε.  και τέλος όλους εσάς που ήσασταν εκεί και διασκεδάσατε μαζί μας μέχρι αργά το απόγευμα.


                                                                        ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ  

                                                                                               ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!


                                                                                     Καστανόφυτο….. 04-11-2013

                                                                                                        Μετά τιμής

                                                                                                   Άγγελος Β. Κάρτζος