Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ιδιαίτερα επιτυχημένος ο απολογισμός της εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού

 

Ιδιαίτερα επιτυχημένος κρίνεται ο απολογισμός της φετινής διοργάνωσης της εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, με το Δήμο Ορεστίδος να έχει θέσει πλέον ψηλά τον πήχυ για τον καθιερωμένο εδώ και δεκαετίες θεσμό.

Οι καθοριστικές αποφάσεις που έλαβε ο Δήμος εφαρμόστηκαν στο ακέραιο με αποτέλεσμα να αναβαθμιστεί αισθητά η οργάνωση της εμποροπανήγυρης, γεγονός το οποίο αναγνωρίστηκε τόσο από τους εκατοντάδες εκθέτες που συμμετείχαν όσο και από τους χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν όλες αυτές τις ημέρες τον χώρο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην καθαριότητα, ενώ η μέριμνα για επιπλέον χώρους υγιεινής ικανοποίησε ένα πάγιο αίτημα μικροπωλητών και επισκεπτών.

Η συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής υπήρξε άριστη και σε συνδυασμό με την απασχόληση μελών ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης (security) δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Ορεστίδος έθεσε τις βάσεις για την εξάλειψη κρουσμάτων παρεμπορίου, με τη συνεργασία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών να επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Ορεστίδος κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου θέλει να ευχαριστήσει το διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε νυχθημερόν για τη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, την αστυνομία για τη συνεχή παρουσία της, τους αιρετούς που συνέβαλαν στην όλη διαδικασία αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν (εκθέτες και επισκέπτες).